Forduljon hozzám, ha az alábbi tünetek valamelyikét észleli

Az alábbi 6 oldalon csoportosított 30 leggyakoribb tünetből válassza ki azt, amelyiket észleli
és nézze meg milyen vizsgálatot javaslok a problémájára.

Vagy forduljon hozzám, ha az alábbi vizsgálatokra van szüksége

OCT vizsgálat

OCT vizsgálat

Az OCT, az ismert CT vizsgálathoz hasonló (de nem röntgensugárral működik) a szem vizsgálatára kifejlesztett korszerű és nagy pontosságú képalkotó eljárás. A vizsgálatot az aszissztens végzi el, a leletet alapján szakorvosi kiértékelést és terápia javaslatot készítek. Zöldhályog gyanú vagy meglévő zöldhályog ellenőrzéséhez nélkülözhetetlen vizsgálat. Cukorbetegség, menedzser-betegségként ismert látásromlás, időskori sárgafolt elfajulás esetén is ajánlott az elvégzése,valamint egyéb, az éleslátás helyét vagy a látóidegfőt érintő megbetegedésekben is.
Becsült időtartam: 30 perc
Díj: 15.000 Ft
Időpontfoglalás

Kontaktlencse illesztés

Kontaktlencse illesztés

Az általános szemészeti vizsgálat alapján javaslatot teszek az ön szemének, életmódjának és a szeme egészségének megőrzése szempontjából a legmegfelelőbb típusú és dioptriájú kontaktlencsére, majd megtanítom a kontaktlencse kezelését is.

A vizsgálat tartalmazza az általános szemészeti vizsgálatot.
Becsült időigény: 45 perc
Díj: 25.000 Ft

Időpontfoglalás

Gyermek szemészeti vizsgálat,

6 éves kortól.

Gyermekszemészeti szakorvosi vizsgálat

Gyerekeket 6 éves kortól vizsgálok. A vizsgálat a kórelőzmény felvételével kezdődik,majd a két szemes együtt látást ellenőrzőm, a látásélességet vizsgálom, szükség szerint hosszú hatású pupillatágítást alkalmazok, ami miatt a vizsgálat időtartama kb. 1 óra is lehet. Végül ha szükséges, akkor a szemüveg felírása következik.
Becsült időtartam: 30 - 60 perc
Díj: 25.000 Ft
Időpontfoglalás

Látótér vizsgálat

Látótér vizsgálat

A vizsgálatot az asszisztens végzi. A speciális készülék azt a területet vizsgálja, amit a páciens egyenesen tartott, mozdulatlan fej és szem mellett lát. A vizsgálat célja: a zöldhályog betegség vagy a cukorbetegség okozta működési eltérések kizárása vagy követése, a gyógyszer mellékhatások okozta elváltozások vizsgálata és követése. A hivatásos gépjárművezetői engedélyhez is szükséges lehet erre a vizsgálatra. Becsült időtartam: 30 perc
Díj: 11.000 Ft
Időpontfoglalás

Myopia kontroll

6 éves kortól.

Myopia kontroll

A myopia kontroll célja, hogy lassítsuk, vagy megakadályozzuk a myopia romlását. A rendszeres időközönkénti vizsgálatok során figyelem a páciens látásának alakulását, és szükség esetén módosítom a szemüveg vagy kontaktlencse receptjét. Emellett tanácsokat is adok a szemvédelemről és életmódbeli változtatásokról, amelyek elősegítik a myopia progressziójának lassítását vagy megakadályozását. A myopia egy olyan látásprobléma, amikor a távoli tárgyak homályosak látszanak, míg a közeliek jól láthatók. Ez általában azért következik be, mert a szem tengelye hosszabb, mint amennyire szüksége lenne a megfelelő fókuszáláshoz. A szem tengelye a betegség előrehaladtával megnyúlik, ami további szembetegségekhez is vezethet.
Időpontfoglalás

Színtévesztéshez szemüveg

Színtévesztéshez szemüveg

A COLORON márka speciális szemüvegeket kínál színtévesztésben szenvedők számára. Ezek a szemüvegek célja, hogy javítsák a színérzékelést és segítsenek a színek megkülönböztetésében azoknak, akik különböző fokú színtévesztésben szenvednek. A COLORON szemüvegek használatát mindenképpen érdemes velem megbeszélve átgondolni, hogy segíthessek kiválasztani a legmegfelelőbb típust, elmagyarázni a használat módját és a várható eredményeket.
Időpontfoglalás

Más szakorvosok által kért szemészeti vizsgálat

Más szakorvosok által kért szemészeti vizsgálat

Leggyakrabban ideggyógyászok (agyi történés, tumor, fejfájás stb.), endokrinológusok (hypophysis tumor stb.), diabetológusok (szemfenék elváltozások), belgyógyászok (magas vérnyomás betegség stb.), reumatológusok (gyulladásos megbetegedések, gyógyszer-mellékhatások) és nőgyógyászok (természetes úton vezethető szülés) kérnek szakorvosi szemészeti vizsgálatot. Minden esetben az általános szemészeti vizsgálattal kezdem a vizsgálatot.
Időpontfoglalás

Alkalmassági vizsgálatok

Munkahelyi, jogosítvány, sportorvosi

Alkalmassági vizsgálatok

Minden esetben az általános szemészeti vizsgálathoz kapcsolódó vizsgálatok: foglalkozás-egészségügyi szemészeti alkalmassághoz, gépjárművezetői engedélyhez, sportorvosi engedélyhez.
Becsült időtartam: 30 perc
Díj: 20.000 Ft
Időpontfoglalás